Adidas Dame Lite Racer FitnessSko Lyserød orkidé Farvetone S18 / Orkidé Farvetone S18 / Ftwr Hvid Frv11

B077W1TH1Z
Adidas Dame Lite Racer FitnessSko Lyserød (orkidé Farvetone S18 / Orkidé Farvetone S18 / Ftwr Hvid) Frv11
  • øvre: stof
  • indre materiale: tekstil
  • sål: gummi
  • lukning: snørebånd
  • Hæl Højde: 2 cm
  • Hæl Type: flad
  • materialesammensætningen: stof / syntetisk
  • sko-dækkende: normal
Adidas Dame Lite Racer FitnessSko Lyserød (orkidé Farvetone S18 / Orkidé Farvetone S18 / Ftwr Hvid) Frv11 Adidas Dame Lite Racer FitnessSko Lyserød (orkidé Farvetone S18 / Orkidé Farvetone S18 / Ftwr Hvid) Frv11 Adidas Dame Lite Racer FitnessSko Lyserød (orkidé Farvetone S18 / Orkidé Farvetone S18 / Ftwr Hvid) Frv11 Adidas Dame Lite Racer FitnessSko Lyserød (orkidé Farvetone S18 / Orkidé Farvetone S18 / Ftwr Hvid) Frv11 Adidas Dame Lite Racer FitnessSko Lyserød (orkidé Farvetone S18 / Orkidé Farvetone S18 / Ftwr Hvid) Frv11
Vis indkøbskurv
Log ind
Login
Bemærk, at jobannoncen ikke længere er aktuel og virksomheden derfor sandsynligvis ikke længere ønsker at modtage ansøgninger.

Vi søger erfaren revisor til veletableret revisionsfirma i Helsingør.

Om virksomheden:

Vi søger igen en dygtig medarbejder til Aaen og Co. Aaen Co er et dynamisk revisionsfirma i kontinuerlig, positiv udvikling. Firmaet vækster og man formår, gennem et godt salgsarbejde samt et solidt håndværk, til stadighed at tiltrække og fastholde nye kundeemner.

Medarbejderne spænder aldersmæssigt bredt. Her er i alt 41 ansatte i et miljø præget af professionalisme og faglighed i kombination med de menneskekundskaber, som fordrer det gode og tætte samarbejde med kunder på den lange bane.

Her er et godt sammenhold og en uformel omgangstone i en flad organisation. Firmaet har 5 indehavere, som alle kan karakteriseres ved deres dynamiske, kvalitetsbevidste, humoristiske, innovative og sidst, men ikke mindst, deres meget jordnære og fornuftige tilgang til tingene.

Man spiser frokost sammen hver dag. Der arrangeres forskellige sociale arrangementer i løbet af året, såvel i firmaregi, på afdelingsniveau som i personaleforening. Der er stor tilslutning til de forskellige arrangementer. Man tilbydes massageordning, daglig morgenmad og andre personalegoder.

Stillingsbeskrivelse:

Du vil i denne stilling komme til at beskæftige dig med udarbejdelse af regnskaber, revision samt rådgivning, med primær fokus på ejerledede virksomheder.

Du begår dig godt på alle niveauer og formår at tilpasse din kommunikation til modtager. Du har begge ben solidt plantet på jorden og arbejder ærligt og reelt i dialogen med dine kunder.

Du er en ihærdig praktiker som motiveres af dit arbejde med SMV-segmentet. Du har god erfaring med kvalitetssikring og gennemgang af regnskaber og dokumentationsmateriale.

Du bliver en værdsat sparringspartner - og du bliver del af et veletableret og solidt revisionsfirma i en kontinuerlig positiv udvikling.

Område:

Firmaet har til huse i præsentabelt domicil centralt i Helsingør. Her er parkering lige ved døren og offentlige transportmidler indenfor 2 minutters gang fra kontoret.

Firmaets kontorer er store og lyse i klassisk og enkel stil - et meget indbydende arbejdsmiljø. Fokus er på effektivisering, og firmaet har gennem flere år arbejdet uden fysiske papirer og med konstant fokus på de nyeste IT-redskaber.

Uddannelse:

Du kunne være statsautoriseret revisor eller på vej til at tage din SR-eksamen. Du kunne også i stedet have mange års erfaring med SMV-segmentet. Det vigtigste for os er, at du trives med SMV-segmentet og med den nære kundekontakt, hvor du virkelig har mulighed for at gøre en forskel.

Du arbejder måske i dag i København, og vil have kortere transporttid.

Du arbejder måske i dag i et større revisionsfirma, men savner bredde, tid til kundekontakt og et godt sammenhold med gode kolleger. Det allervigtigste for os er din personlighed, samt din tilgang til faget og opgaverne.

Kontakt os for at høre, om du og firmaet kan matche hinanden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Løn:

God løn efter kvalifikationer

Start: Hurtigst muligt

Reference: anl/statsaut./Helsingør

Mail din ansøgning til:

Nike Kvinders Flex Træner 6 Sort / Hvid dboq6u
- Att.: Anette Laursen

Eller kontakt os på tlf.: 70272922 for at høre mere om stillingen

Vi kalder løbende til samtaler på stillingen.

Se vores hjemmeside: www.jobmaegleren.dk for flere spændende stillinger indenfor regnskab og revision.

Læs om Jobmægleren ApS

Jobmægleren ApS Publiceret: 15.november2017

Alt om fodboldens legender

Her er du: Ni Vest Kvinders Taymra Ruskind Pumpe Lys Naturlige / Sort Ruskind ogKCCs6G
» Angriber

Nedenfor finder du en oversigt over de forskellige fodboldlegender, der som aktive fodboldspillere spillede i angrebet som angriber.

Vionic Kvinders Arbor Sadel h2IrZ

Brian Laudrup er en tidligere dansk fodboldspiller. Han er en af dansk fodbolds største legender og han nåede i sin ellers relativt korte karriere at spille for store klubber som blandt andet Bayern München, AC Milan, Chelsea og Ajax Amsterdam.

>> Se mere om Brian Laudrup

Gianfranco Zola

Gianfranco Zola er en tidligere italiensk fodboldspiller, der spillede i flere italienske klubber og i den engelske storklub Chelsea, hvor han opnåede legendestatus.

>> Se mere om Gianfranco Zola

Marco van Basten

Marco van Basten er en tidligere hollandsk fodboldspiller, der i dag bliver betraget som en af fodboldens absolut største spillere nogensinde.

>> Se mere om Marco van Basten

Columbia Mænds North Plains Ii Vandtæt Vandre Sko Byen Grå Raket GWDgDVv5Sf

Kenny Dalglish er en tidligere skotsk fodboldspiller, der i sin tid som aktiv fodboldspiller vandt et hav af titler for Celtic og Liverpool.

>> Se mere om Kenny Dalglish

Preben Elkjær

Preben Elkjær er en af dansk fodboldsaller størstelegender, der på grund af sin gadedrenge-charme og sine mange mål opnåede en enormpopularitet i sine forskellige klubber og på det danske fodboldlandshold.

>> Se mere om Preben Elkjær

Andriy Shevchenko

Andriy Shevchenko er ukrainsk fodbold’s største legende nogensinde.Han bliver husket for som en farlig angriber, der havde sine største øjeblikke i sine to hjerteklubber AC Milan og Dynamo Kiev.

>> Se mere om Andriy Shevchenko

Filippo Inzaghi

Filippo Inzaghi er en af italiens størsteangrebselegendernogensinde, der bliver husket for sine mange mål samt sin evne til næsten altid at stå offside.

Tapetforum er en 100% danskejet virksomhed med showroom i både Silkeborg, Aarhus og København.

Vi sælger tapet og fototapet til både private og erhverv.

Når du handler hos Tapetforum, er du sikret den rigtige kvalitet til den rigtige pris.

Tapetforum har solgt tapet og vægbeklædning siden 1983.

Cvr.nr.: 10900492

Sider

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

TRYG E-HANDEL TILFREDSHED

Kundeservice

Tlf.: 7027 8010 E-mail: Hush Puppies Dame Cyra Catelyn Stiefel Mørk Oliven Ruskind 5X2AtuPY4
Åbningtider: Man-Fre 08.00-16.00

Butikker

KØBENHAVN Frederiksberg Allé 44 1820 Frederiksberg København Tlf.: 7227 5600 Marco Squat Dame Stiefel Gr229; 25501 antracit Ac e4Yj99q

AARHUS Skt. Pauls Kirkeplads 198000 Aarhus CAarhus Tlf.: 72 109 100 Læs mere

SILKEBORG Bredhøjvej 23 8600 Silkeborg Tlf.: 7027 8010 Læs mere

© 2018 Tapetforum A/S. Alle rettigheder forbeholdes